POTPORA & DONACIJE KONTAKT
Crkva cjelovitog evanđelja financira se kroz dobrovoljne priloge vjernika te sredstva iz gradskog i državnog proračuna. Također se oslanja na pomoć koja dolazi od strane pojedinaca ili organizacija koje su spremne financijski pomoći rad Crkve Cjelovitog Evanđelja. Svi koji žele financijskim putem doprinijeti radu Crkve Cjelovitog Evanđelja, mogu uplatiti sredstva na račun Crkve te naznačiti točnu nakanu svoje donacije.

Broj računa

Raiffeisen BANK Austria d.d

IBAN: HR0224840081102460506
   

 


Kako bismo ostvarili svoju viziju pokrenuli smo nekoliko pomoćnih službi, no za njihovo  uspješno funkcioniranje potrebne su nam financije za nekoliko projekata. Molimo vas da nam se pridružite u molitvi dok čitate o sljedećim projektima, potrebnim financijama te načinima kako financiranjem tih projekata možemo zajedno unaprijediti Kraljevstvo Božje u Hrvatskoj.

Crkveni prostor

Crkva se od listopada 2016. godine sastaje u novim iznajmljenim prostorima na adresi Zagrebačka cesta 227. U nove prostore do sada smo uložili 210 302,67kn, a predviđeni troškovi do kraja uređenja iznose 74412,43kn. Crkva ima pravo otkupiti prostor po cijeni od 360758,56 eura u kunskoj protuvrijednosti.


Misija

Naša je želja vidjeti domaće službenike u punovremenoj službi. Međutim, zbog ekonomske krize u zemlji većina službenika mora se baviti sekularnim poslom zbog čega se ne mogu u punom omjeru uključiti u širenje evanđelja. Nadalje, u Hrvatskoj se općenito jako teško zaposliti. Puna plaća omogućila bi pozvanim službenicima da slijede svoj poziv te im dala slobodu da ulože sve svoje vrijeme i trud u rad na širenju Kraljevstva. Molim vas, razmislite o pomoći u financiranju službenika samaca, bračnih parova ili obitelji. Naša je želja da  u budućnosti vidimo službenike koji podupire lokalna crkva. Vaš godišnji dar za potporu lokalnog službenika pomogao bi im da započnu službu dok crkva ne bude u stanju samostalno ih financirati kroz desetinu i dobrovoljne priloge.

 

 • samac - 100.000 kuna godišnje
 • bračni par  - 150.000 kuna godišnje
 • obitelj sa djecom - 200.000 kuna godišnje

Ljetni kampovi

Hrvatska obala ne samo da je postala međunarodno poznato turističko odredište, već je tradicionalno mjesto na kojem Hrvati provode godišnje odmore. Prije nekoliko godina prepoznali smo tu tradiciju kao oblik evangelizacije i tako započeli s našim ljetnim kampom "Izazovom" na koji kršćani dolaze sa svojim nespašenim prijateljima kako bi uživali u ljepotama Jadrana, upoznati Kristovu ljubav te čuli poruku evanđelja. Tijekom proteklih nekoliko godina imali smo financijske poteškoće u održavanju ove službe. Željeli bismo ukloniti tu prepreku te time omogućiti dolazak svima, bez obzira na financijske mogućnosti, posebice nespašenim prijateljima. 30.000 kuna godišnje pomoglo bi nam da stipendiramo one koji ne mogu sami pokriti troškove sudjelovanja na kampu.


Evangelizacija

U mnogim predjelima Hrvatske evanđelje još nije propovijedano zbog čega smo primorani na kreativne načine širenja evanđelja. Osim naše tjedne ulične evangelizacije na kojoj dijelimo traktate, evangeliziramo putem koncerata, predstava  i posebnih evangelizacijskih službi/seminara. Organiziramo godišnju manifestaciju "Dani reformacije" tijekom koje se prisjećamo početaka reformacije i njezinog začetnika Martina Luthera. Nadalje, molitva i post vitalni su temelj svega što činimo. Svakoga dana u mjesecu jedan član crkve posti i moli za službe, nespašene i nadolazeće evangelizacije. Često ohrabrujemo zajednicu  na tjedan posta i molitve za nadolazeći evangelizacijski projekt.

 

Potrebno nam je 30.000 kuna godišnje za sljedeće:

 

 • nabavku traktata
 • kostime, scenografiju, šminku i ostale potrebe predstava
 • misijska putovanja
 • Dane reformacije
 • tisak pozivnica i plakata
 • pomoć drugim službama diljem Hrvatske

 


Muzička služba

Kasnih devedesetih prošloga stoljeća Bog je među članovima crkve podigao ljude koji su osnovali službu slavljenja i obožavanja i glazbeni bend koji su nazvali Bez Kompromisa. Bend je uskoro stekao reputaciju kao jedan d najboljih kršćanskih bendova u Hrvatskoj zbog čega su bili traženi gost na kršćanskim festivalima diljem zemlje. Bog je također pomazao članove da pišu svoje vlastite pjesme slavljenja i obožavanja. Vjerujemo da je izvorna hrvatska duhovna glazba (glazba izvorno napisana na hrvatskom jeziku) iznimno važna za hrvatski narod.  Bez Kompromisa je izdao dva albuma uživo koje sačinjavaju pjesme koje su napisali članovi benda: Ustani, Gospode i Pred Svetim Kraljem. Svrha našeg služenja kroz glazbu nije samo slavljenje i obožavanje Boga, nego i širenje evanđelje. Vjerski korijeni Hrvatske i ljubav naroda prema glazbi otvaraju vrata za širenje evanđelja kroz kršćansku glazbu. 25.000 kuna godišnje pomoći će nam u popravku instrumenata i nabavku nove opreme.


Izdavaštvo

Budući da razumijemo važnost kršćanske literature u duhovnom rastu, težnja nam je učiniti je dostupnom vjernicima u Hrvatskoj. To činimo tako što smo organizirali mali tim unutar crkve koji se bavi prijevodom, uređivanjem i izdavanjem knjiga. Osim nekoliko knjiga prevedenih i izdanih na hrvatskom jeziku, u Hrvatskoj nema puno kršćanske literature. Stoga smo započeli s tiskom knjiga i materijala za podučavanje kao posebnom službom. 25.000 kuna za ovu službu pomoći će nam da prevedemo i tiskamo dvije knjige godišnje.


Služba milosrđa

Godine 2005. naš brat Mladen Justinić imao je želju i breme dosegnuti udovice, potrebite i ljude u nevolji te je tako započela služba milosrđa. To je služba kroz koju nastojimo posjećivati udovice, odjenuti ljude u potrebi i posjećivati bolesne u bolnicama. Godinu dana nakon toga, Maden je otišao Gospodinu, ali služba se nastavila pod vodstvom drugih koji također imaju želju pomoći onima koji si ne mogu sami pomoći. Služba milosrđa posjećuje bolesne u zagrebačkim bolnicama, stare i nemoćne, sirotišta i druge deprivirane skupine. Najveća potreba ove službe je hrana i potrebno nam je 20 000 kuna godišnje za te potrebe. Socijalne službe u Hrvatskoj nisu u mogućnosti pružiti dostatnu pomoć čime crkva ima priliku ispuniti Božju zapovijed da se brine za siromašne.


Biblijski institut "Duh života"

Biblijski institut "Duh života" osnovao je dr. Dean Hackett 2002. godine kao podružnicu Spirit Life Mninistries International. Sastoji se od trogodišnjeg programa i osmišljen je da poduči nove vjernike i obuči ih za službu. Ako želite saznati više o Institutu "Duh života" posjetite našu web stranicu http://www.cce.hr/institute.html Financijske potrebe instituta su 15 000 kuna godišnje, a pokrivaju troškove nabavke literature, materijala i opreme za podučavanje.


Dječja služba

Kroz Bibliju možemo vidjeti kako je Bog dao upute svom narodu da poduči generaciju koja dolazi. Smatramo se odgovornima za stvaranje čvrstih temelja u srcima djece i mladih kako bi oni u budućnosti služili u Božjem kraljevstvu. Naša crkva ima službu za djecu koja aktivno i kreativno prenosi Božju riječ i njezine principe u srca malenih kroz biblijske priče, kreativne aktivnosti, dramu i igru. Jedna od najvećih potreba ove službe je prostor. Naime služba se zbog prirodnog prirasta značajno proširila tijekom proteklih nekoliko godina. 15.000 kuna godišnje pomoći će nam da kupimo:

 

 • igračke
 • materijale za kreativne radionice
 • literaturu i materijale za podučavanje

Obuka voditelja

Dio naše vizije je podučiti voditelje da učinkovito vode različite službe u crkvi te da donesu evanđelje u nedosegnuta područja Hrvatske. Svakog siječnja organiziramo odmor i obuku za voditelje. To je vrijeme za opuštanje, ali i za dijalog,učenje i rast. Također svake godine pozivamo posebnog gosta da dođe i s nama podijeli načela vodstva. Za troškove smještaja i organizacije tog seminara potrebno nam je 12.000 kuna godišnje.


Služenje Židovima u Hrvatskoj

Rečeno nam je da molimo za mir Jeruzalema jer Bog je obećao Abrahamu da će oni koji ga blagoslivljaju biti blagoslovljeni. To smo obećanje uzeli vrlo ozbiljno i počeli blagoslivljati židovsku zajednicu u Hrvatskoj. To je jako mala zajednica koja ima mnoge financijske potrebe. Pomažući nama da blagoslovimo tu zajednicu zajedno blagoslivljamo Božji odabrani narod i otvaramo vrata da im kažemo o Mesiji kojega čekaju i koji je već došao i želi imati osobni odnos s njima. Za pomoć židovskoj zajednici u Zagrebu potrebno nam je 10.000 kuna godišnje.


Hrvatska Kršćanska Koalicija

Godine 2008. pastor Mario je inicirao rad Hrvatske kršćanske koalicije te postao njezinim predsjednikom. Svrha ove koalicije  stimulirati i ostvariti solidarnost, transparentnost te potaknuti suradnju  kako bi se shvatio utjecaj zajednice na politiku i njezine aktere. Sve to činimo aktivnom promocijom kršćanskih vrednota u Hrvatskoj i na hrvatskoj političkoj sceni. 10 000 kuna godišnje pomoći je za troškove lobiranja i administracije.

Zagrebačka cesta 227 | map

Zagreb 10000

Croatia


tel.: 01/6443-330

mob. (9.00-17.00h): 091/4920-725

fax.: 01/6443-331

e-mail: cce@cce.hr