NAJAVE DOGAĐANJA

Kamp IZAZOV #3


 

Crkva cjelovitog evanđelja i ove godine organizira kamp za mlade pod nazivom Kamp izazov #3. Izazov #3 će biti održan na lokaciji Rudopolje Bruvanjsko (kod Gračaca) na prostoru kampa Fokus od 20. do 24. srpnja 2020. Program je namijenjen mladima u dobi od 13 do 19 godina.


Teme kampa bit će usmjerene na povezivanje, timski rad, suradnju i međusobno poticanje, a sve u skladu s Božjom riječju. Cilj je ovog kampa osnažiti mlade ljude da preuzmu odgovornosti i nauče cijeniti životne situacije, okolnosti te sami nauče sudjelovati u stvaranju kroz zabavne sadržaje, različite radionice (izrada predmeta, gradnja, kuhanje i dr.) Na ovom kampu posebnu pozornost posvetit ćemo temi hoda s Isusom.

 

Cijena kampa: 700 kn

 

Svakog zadnjeg petka u mjesecu - Sastanak i predavanje za poduzetnike i vodstvo


 

Crkva cjelovitog evanđelja je pokrenula službu za pomoć i podršku poduzetnicima i vođama na tržištu. Vođeni idejom da transformaciju tržišta mogu donijeti kršćanski principi, odlučili smo pokrenuti mjesečna proučavanja i zajedničku molitvu za rast i razvoj kršćanskih poduzetnika, ohrabrenje u teškim situacijama i molitvenu podršku. Naše poslova stavljamo u službu Kraljevstva Božjeg i trudimo se voditi ih prema principima Božje Riječi.


Učenja vodi Dajana Šehić. Osim korisnog znanja ovo je prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava sa drugim poduzetnicima koji se nalaze u istim situacijama. Učenja su organizirana jednom mjesečno i to svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu.

 

Dobrodošli!

Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska