BEZ KOMPROMISA O NAMA

Bend Bez Kompromisa kršćanski je pop-bend koji svake nedjelje predvodi slavljenje i obožavanje u Crkvi cjelovitog evanđelja. Kroz autorske i prepjeve pjesama popularne kršćanske glazbe članovi benda Bez Kompromisa žele što više ljudi dovesti bliže Bogu. Život svakog od njih je promijenjen Božjim dodirom i taj odnos žele prenijeti i drugima. Ime benda Bez Kompromisa inspirirano je životom i djelom poznatoga kršćanskog glazbenika Keitha Greena. U proteklih osamnaest godina djeluje postojano i kroz koncerte, konferencije i seminare te kroz vjerske manifestacije, kao što je na primjer projekt Advent u srcu Zagreba.


Trenutno je u tijeku snimanje trećeg autorskog CD-a.

 

Albumi:
2006. - "Ustani, Gospode" (CD/DVD)
2009. - "Pred Svetim Kraljem" (CD)


Bend "Bez Kompromisa" prepoznaje da su glazbeni talenti i izvori dani od Njega i za Njega. Članovi benda, svaki pojedinačno, nosi snažno svjedočanstvo izbavljenog i promijenjenog života. Evanđelje Isusa Krista nalazi se u srži benda kao glavni motivator da "svoju priču" podijele na koncertima te da kontinuirano stvaraju uvijek nove i svježe pjesme.


 

E-mail: bezkompromisa@cce.hr


GALERIJA


IZDANA MUZIKA

Highslide JS

Bez Kompromisa - Pred svetim kraljem (iTunes)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 90 kn

 

Album "Pred Svetim Kraljem" sadrži 11 autorskih skladbi koje nastavljaju viziju benda da stvori autohtono, moderno i relevantno slavljenje Boga na našim prostorima. Album je snimljen uživo u maloj dvorani K.D. Vatroslav Lisinski u lipnju 2009. godine. Izdavanje albuma zaživjelo je skoro dvije godine kasnije. Kvalitetan proizvod, plod je dugomjesečnog truda mnogih članova benda, suradnika i prijatelja.

 

Narudžba

iTunes


Highslide JS

Bez Kompromisa - Ustani Gospode (DVD & CD)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 80 kn

CD & DVD: 150 kn

 

"Ustani Gospode" je naš projekat kojim smo htijeli posebno naglasiti vrijednost hrvatske kulture i autohtonih melodija. Ovaj album želi potaknuti hrvatske vjernike da otvore svoja srca i upotrijebe talente dane od Gospodina kako bi ga proslavili i služili mu na specifičan način koji najbolje odgovara mentalitetu i relevantan je za hrvatsko podneblje. Ovaj album živi je dokaz da Bog stavlja nadahnuće u hrvatske vjernike koji ne preziru i ne smatraju strano uvijek boljim od domaćeg.

 

Narudžba


Highslide JS

Pjesmarica - Bez Kompromisa: Ustani Gospode

 

Izvođač: Bez Kompromisa

Cijena: 50 kn

U prodaji pjesmarica, u sklopu CD-a, CD/DVD-a Ustani Gospode grupe Bez Kompromisa; s notama, gitarskim akordima i riječima pjesama za grafofolije. U cijenu nisu uračunati troškovi poštarine.

 

Narudžba

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Biblijski institut