BEZ KOMPROMISA O NAMA

Bend Bez Kompromisa kršćanski je pop-bend koji svake nedjelje predvodi slavljenje i obožavanje u Crkvi cjelovitog evanđelja. Kroz autorske i prepjeve pjesama popularne kršćanske glazbe članovi benda Bez Kompromisa žele što više ljudi dovesti bliže Bogu. Život svakog od njih je promijenjen Božjim dodirom i taj odnos žele prenijeti i drugima. Ime benda Bez Kompromisa inspirirano je životom i djelom poznatoga kršćanskog glazbenika Keitha Greena. U proteklih osamnaest godina djeluje postojano i kroz koncerte, konferencije i seminare te kroz vjerske manifestacije, kao što je na primjer projekt Advent u srcu Zagreba.


Trenutno je u tijeku snimanje trećeg autorskog CD-a.

 

Albumi:
2006. - "Ustani, Gospode" (CD/DVD)
2009. - "Pred Svetim Kraljem" (CD)


Bend "Bez Kompromisa" prepoznaje da su glazbeni talenti i izvori dani od Njega i za Njega. Članovi benda, svaki pojedinačno, nosi snažno svjedočanstvo izbavljenog i promijenjenog života. Evanđelje Isusa Krista nalazi se u srži benda kao glavni motivator da "svoju priču" podijele na koncertima te da kontinuirano stvaraju uvijek nove i svježe pjesme.


 

E-mail: bezkompromisa@cce.hr


GALERIJA


IZDANA MUZIKA

Highslide JS

Bez Kompromisa - Uđi u svoju pobjedu

 

Izvođač: Bez kompromisa
CD: 80 KN
USB: 100 KN

 

''Uđi u svoju pobjedu'' je treći autorski album grupe 'Bez kompromisa' kojim, koristeći svoje talente, potiču na slavljenje Boga. Većina pjesama na albumu napisana je kao dio životnih priča članova benda. Pisanje pjesama im je pomoglo da se u teškim situacijama izbore sa okolnostima i svoj oslonac pronađu u Bogu. Album je snimljen na hrvatskom i engleskom jeziku i vjerujemo kako će biti na blagoslov svakom slušatelju.

 

Narudžba


Highslide JS

Bez Kompromisa - Pred svetim kraljem (iTunes)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 90 kn

 

Album "Pred Svetim Kraljem" sadrži 11 autorskih skladbi koje nastavljaju viziju benda da stvori autohtono, moderno i relevantno slavljenje Boga na našim prostorima. Album je snimljen uživo u maloj dvorani K.D. Vatroslav Lisinski u lipnju 2009. godine. Izdavanje albuma zaživjelo je skoro dvije godine kasnije. Kvalitetan proizvod, plod je dugomjesečnog truda mnogih članova benda, suradnika i prijatelja.

 

Narudžba

iTunes


Highslide JS

Bez Kompromisa - Ustani Gospode (DVD & CD)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 80 kn

CD & DVD: 150 kn

 

"Ustani Gospode" je naš projekat kojim smo htijeli posebno naglasiti vrijednost hrvatske kulture i autohtonih melodija. Ovaj album želi potaknuti hrvatske vjernike da otvore svoja srca i upotrijebe talente dane od Gospodina kako bi ga proslavili i služili mu na specifičan način koji najbolje odgovara mentalitetu i relevantan je za hrvatsko podneblje. Ovaj album živi je dokaz da Bog stavlja nadahnuće u hrvatske vjernike koji ne preziru i ne smatraju strano uvijek boljim od domaćeg.

 

Narudžba


Highslide JS

Pjesmarica - Bez Kompromisa: Ustani Gospode

 

Izvođač: Bez Kompromisa

Cijena: 50 kn

U prodaji pjesmarica, u sklopu CD-a, CD/DVD-a Ustani Gospode grupe Bez Kompromisa; s notama, gitarskim akordima i riječima pjesama za grafofolije. U cijenu nisu uračunati troškovi poštarine.

 

Narudžba

Povijest i razvoj

Pastor

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Salvation (bend)

Bez izlike

Biblijski institut