NAJAVE DOGAĐANJA

23. prosinca 2017. - Božićni program za djecu uz Superknjigu


Crkva cjelovitog evanđelja vas poziva na prigodni božićni program za djecu do 15 godina uz Božićni crtić sa junacima iz Superknjige, s početkom u 10 sati u velikoj dvorani crkve.

 

Godine 1981, Christian Broadcasting Network (CBN) napravio je dječju animaciju Biblijskih priča kao dio svoga rada u Japanu. Tada nismo ni slutili kakav će odaziv biti ne samo u Japanu, već u cijelom svijetu. Serija je bila poznata pod Japanskim nazivom: “Animirani roditelj i dječje kazalište” (Anime Oyako Gekijo), a napravili su je japanska produkcijska kuća “Tasunoko Productions” u suradnji sa CBN-om u Americi. Engleski naziv za seriju je bio “Superbook”, što na hrvatskom znači “Superknjiga.” Istraživanja koja smo napravili tijekom i poslije prikazivanja pokazala su da je serija postigla nevjerojatan uspjeh. Više od 8 milijuna Japanaca pogledalo je Superknjigu na jednoj od glavnih nacionalnih televizija i Biblija je postala naprodavanijom knjigom u cijeloj zemlji. Već do 1989., iako u velikoj ekonomskoj i političkoj krizi, Superknjiga se počela prikazivati u bivšem Sovjetskom Savezu s nevjerojatnim rezultatima. Kada se Superknjiga prikazivala za vrijeme udarnog termina na nacionalnoj televiziji, CBN ured je primio preko 6 milijuna pisama od djece koja su željela saznati više o Bibliji i pričama koje su gledali na televiziji.

 

Od Japana do bivšeg Sovjetskog saveza, Superknjiga obišla je svijet. Više od 500 000 milijuna ljudi pogledalo je seriju, prevedene su 52 epizode na 43 jezika i prikazane u 106 zemalja. Danas, CBN i tim talentiranih umjetnika i pripovjedača nagrađivani Emmy-em, čija dostignuća uključuju “Mulan”, “Kralj Lavova” i “Ljepotica i Zvijer”, zajedno oživljavaju klasičnu verziju Superknjige koristeći modernu 3D CGI tehnologiju. Naš cilj je da nova Superknjiga nasljeduje klasičnu koja je promijenila mnoge živote, te da preuzme mandat i predstavi Bibliju u novom ruhu novoj generaciji.

 

Ulaz je besplatan. Dobrodošli!

 

 

Tjedni raspored

Mjesečni raspored (PDF)

Vijesti

Najave

Iz tiska