Bez Kompromisa O NAMA

"Bez Kompromisa" je rock-gospel bend čija je želja i vizija vidjeti ljude privučene živom Bogu. Glazba i slavljenje pravo je mjesto gdje mu se čovjek može približiti. Zato svake nedjelje članovi benda predvode crkvu u slavljenju i obožavanju, većinom autorskim pjesmama, ali i prepjevima pjesama modernih kršćanskih glazbenih trendova. Bend "Bez Kompromisa", inspiriran životom i djelom poznatog kršćanskog glazbenika - Keith Greena, u proteklih deset godina djeluje postojano kroz koncerte, konferencije i seminare te kroz vjerske manifestacije kao što je npr. projekt Advent u srcu Zagreba.

 

U proljeće 2006. godine bend "Bez Kompromisa" je snimio prvi autorski album uživo (CD/DVD), pod imenom "Ustani Gospode", s ciljem motiviranja stvaralaštva originalne hrvatske kršćanske glazbe. U svibnju 2009. bend je snimio i drugi autorski album (CD) uživo - "Pred Svetim Kraljem" u kojem, zadržavajući autohtonost tekstova, proširuju temeljni rock-gospel glazbeni izričaj na reggae i ska-punk.


Bend "Bez Kompromisa" prepoznaje da su glazbeni talenti i izvori dani od Njega i za Njega. Članovi benda, svaki pojedinačno, nosi snažno svjedočanstvo izbavljenog i promijenjenog života. Evanđelje Isusa Krista nalazi se u srži benda kao glavni motivator da "svoju priču" podijele na koncertima te da kontinuirano stvaraju uvijek nove i svježe pjesme.


 

E-mail: bezkompromisa@cce.hr


GALERIJA


Bez Kompromisa - Misija

  • Kroz pjevanje, slavljenje i obožavanje uvodimo vjernike Isusa Krista u Božju prisutnost i nespašenima navješćujemo Isusa.

 

Bez Kompromisa - Vizija

  • Kroz slavljenje i obožavanje uvodimo vjernike naše crkve u Božju prisutnost
  • Na raznim festivalima i koncertima kroz glazbu svjedočimo o Božjem djelu koje se manifestira u našim životima
  • Pišemo izvorne pjesme koje nam Bog daje kroz odnos s njim te ih dijelimo s drugima putem različitih izvođenja (koncerata, služenja u crkvi, snimanja nosača zvuka).

 

Bez Kompromisa - Ciljevi kratkoročni

  • Svake se godine priključujemo ciljevima crkve za tekuću godinu gdje god je potrebno (tj. vođenje slavljenja na posebnim sastancima, seminarima, prilikom krštenja te izvođenje na raznim festivalima ili evangelizacijama)
  • Svaki semestar šaljemo jednog od članova na satove privatne poduke ili na tečaj za instrument koji sviraju ili na satove pjevanja.

 

Bez Kompromisa - Ciljevi dugoročni

  • Zbor koji bi podržavao slavljenički tim za vrijeme slavljenja i evangelizacijskog izvođenja i snimanja pjesama
  • Orkestar
  • Snimanje novog CD/DVD-a kroz tri godine

IZDANA MUZIKA

Highslide JS

Bez Kompromisa - Pred svetim kraljem (iTunes)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 90 kn

 

Album "Pred Svetim Kraljem" sadrži 11 autorskih skladbi koje nastavljaju viziju benda da stvori autohtono, moderno i relevantno slavljenje Boga na našim prostorima. Album je snimljen uživo u maloj dvorani K.D. Vatroslav Lisinski u lipnju 2009. godine. Izdavanje albuma zaživjelo je skoro dvije godine kasnije. Kvalitetan proizvod, plod je dugomjesečnog truda mnogih članova benda, suradnika i prijatelja.

 

Narudžba

iTunes


Highslide JS

Bez Kompromisa - Ustani Gospode (DVD & CD)

 

Izvođač: Bez Kompromisa

CD: 80 kn

CD & DVD: 150 kn

 

"Ustani Gospode" je naš projekat kojim smo htijeli posebno naglasiti vrijednost hrvatske kulture i autohtonih melodija. Ovaj album želi potaknuti hrvatske vjernike da otvore svoja srca i upotrijebe talente dane od Gospodina kako bi ga proslavili i služili mu na specifičan način koji najbolje odgovara mentalitetu i relevantan je za hrvatsko podneblje. Ovaj album živi je dokaz da Bog stavlja nadahnuće u hrvatske vjernike koji ne preziru i ne smatraju strano uvijek boljim od domaćeg.

 

Narudžba


Highslide JS

Pjesmarica - Bez Kompromisa: Ustani Gospode

 

Izvođač: Bez Kompromisa

Cijena: 50 kn

U prodaji pjesmarica, u sklopu CD-a, CD/DVD-a Ustani Gospode grupe Bez Kompromisa; s notama, gitarskim akordima i riječima pjesama za grafofolije. U cijenu nisu uračunati troškovi poštarine.

 

Narudžba

Povijest i razvoj

Pastoralni tim

Voditelji i koordinatori službi

Misija

Temeljne vrijednosti

Operativne smjernice

Organizacijska struktura (PDF)

Članska pristupnica (PDF)

Statut (PDF)

Bez Kompromisa

Bez izlike

Hrvatska kršćanska koalicija

Biblijski institut